Cihangir Ceyhan ve Ufuk Bayraktar aynı projede! Ramiz Dayı ve Cio Baba'dan ortalığı yıkacak film

Ezel gibi dönemin en çok izlenen dizilerinde gösterdiği başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Ufuk Bayraktar ekranlara geri dönüyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Bayraktar yüksek bütçeli bir filmde başrol oynayacak. Cihangir Ceyhan ile aynı projede yer alacak olan Bayraktar sevenlerini heyecanlandırdı. İşte Ezel'in Ramiz dayısının gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali gibi yerlerden çok prestijli ödüller alan Ufuk Bayraktar sinema filmi ile ekranlara geri dönüyor. Ezel filminde Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz dayı karakterinin gençliğini canlandıran Bayraktar'ın Ezel filmi ile yıldızı parlamıştı. Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan, Semih Kaplanoğlu gibi başarılı yönetmenleri filmlerinde de başrol oynayan Bayraktar, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Sevenlerine müjdeli haberi veren başarılı oyuncu 'Güven Bana' filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. İşte detaylar.

UFUK BAYRAKTAR VE CİHANGİR CEYHAN AYNI PROJEDE

Yüksek bütçeli yeni film projesiyle sevenlerine sevindiren haberi veren ödüllü oyuncu Ufuk Bayraktar, Güven Bana filminde başrol oynayacak. Aytaç Medya tarafından çekilecek olan filmin ekibine katılan Bayraktar, Güven Bana projesinde Yılmaz karakterini canlandıracak..

Selçuk Aydemir'in kaleme aldığı filmi yine Aydemir yönetecek. Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan filmde Cihangir Ceyhan, Pelin Karahan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Güven Bana filmi komedi tarzında çekilecek.

DEV KADRODAN KOMEDİ FİLMİ GELİYOR

Sıfır Bir dizisiyle keşfedilen Cihangir Ceyhan da filmde Özcan karakterini oynayacak. Ceyhan'ın kuzenini oynayacak olan Bayraktar ise Yılmaz ismi ile filmde yer alacak. Pelin Karahan ise Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı Özcan karakterinin nişanlısı Zeynep'e hayat verecek. Cast çalışmaları devam eden film şimdiden büyük merak uyandırdı. Vizyon tarihi henüz açıklanmayan “Güven Bana” filmi etkili bir komedi hikâyesini beyazperdeye taşıyacak.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri