ChatGPT coştu! Artık görme, duyma, konuşma özelliği geliyor, bu gidişle insandan farkı kalmayacak

Yapay zeka uygulaması olan ChatGPT resmen coştu! Şimdi de görme, duyma, konuşma özelliği ile geliyor. Böyle giderse bir insandan farkı kalmayacak… İşte ChatGPT’nin yeni geliştirilen özellikleri…

OpenAl, ChatGPT adında bir yapay zeka geliştirdi ve metin tabanlı soruları, talepleri anlayarak yanıtlar üretebilen oldukça yetenekli bir metin üretme aracını insanlığa sundu. Kullanım alanı her geçen gün artan bu yapay zeka şimdi de ses ve görüntü yetenekleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her geçen gün bir insan gibi daha fazla alanda kullanılmaya başlanacak. İşte ChatGPT’nin yeni alanları…

ARTIK HEM SES HEM GÖRÜNTÜ İLE DE ÇALIŞACAK

OpenAl’da yer alan açıklamalara göre, ShatGPT, ses ve görüntü yetenekleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni özellikleri ile ChatGPT’nin kullanım alanı genişleyecek. Sesli görüşme yapabilecek ve ne hakkında konuşulduğunu aktaracak.

Açıklamalar kapsamında önümüzdeki iki hafta içerisinde ses ve görüntülerin "Plus" ve "Enterprise" olarak kullanıcıların hizmetine açılacak. Bu yeni özellikler iOS ve Android işletim sistemlerinde ayarlar üzerinden etkinleştirilebilecek. Öte yandan görseller ise tüm platformlarda mevcut olacak.

YAPAY ZEKA İLE SESLİ GÖRÜŞEMELERE KATILABİLECEKLER

Yapay zeka olan ChatGPT’yi kullanan kişiler yeni özellikler sayesinde artık sesli görüşmelere katılın sağlayacak ve sohbet robotu aracılığı ile sesli yanıt alabilecek. Öte yandan yine ChatGPT ile görüntü paylaşımı yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri