Bu Test Tam 12'den Vuruyor! Tarağını Seç Hayatındaki En Önemli Gerçeği Öğren...

Sizin için önemli olan şeyler nelerdir? Bugünkü testimiz iş ve kişisel ilişkilerde neye ihtiyacınız olduğuna dair önemli ipuçları veren bir testtir. Keller dışında herkesin kullandığı aksesuar olan tarağını seç senin için olmazsa olmazı öğren...

Hayatta hangi süreçler ve ya neler olmadan sizin için uyumlu bir şekilde yaşanmaz? Hayatınızda neyi zorunlu görüyorsun?

Hemen hemen herkese gerekli aksesuarı olan tarağını seç ve seçtiğin tarağın senin hakkında ne dediğini öğren...

1 - TARAĞI SEÇTİYSEN:

Birinci tarağı seçenlerdenseniz herhangi bir iş ve ilişkide, adalet sizin için önemlidir. Hak edilmişse hem bir iddiayı hem de övgüyü kabul etmeye hazırsınız. Adalet ve eşitlik sizin için olmazsa olmazdır. Bu nedenle bazen adalet için kendinizi bile tehlikeye atabilirsiniz.

2 - TARAĞI SEÇTİYSEN:


İkinci tarağı seçenlerden seniz hem iş hem de kişisel ilişkilerde saygıyla karşılanmakta ısrar ediyorsunuz. İnsanların size olan saygısını kaybetmek sizin en büyük korkunuz. Topluluk içinde saygın bir yerinizin olması ahlaki rahatınız sizin için önemlidir. Herhangi bir olumsuzluğa tahammül etmeye hazır değilsiniz. Aslında hem sizin hem de çevrenizdekilerin mutluluğu için bir parça toleranslı olabilirsiniz

3 - TARAĞI SEÇTİYSEN:

Üçüncü tarağı seçtiyseniz iş hayatında ve kişisel ilişkilerde karşılıklı destek sizin için önemlidir. İş ortaklarınıza ve sevdiklerinize güvenmelisin. Birbirinizi karşılıklı olarak desteklemeli ve birbirinizin açığını beraber gidermelisiniz. Bu sizin hayatta en önem verdiğiniz şey. Hep veren olmayı sevmediğiniz gibi hep alan olmayı da sevmiyorsunuz. Sizin için denge çok önemli. Dengeniz şaşınca siz de oldukça şaşırtıcı olabiliyorsunuz.

4 - TARAĞI SEÇTİYSEN:

Dördüncü tarağı seçenlerdenseniz dava veya kişisel ilişki ilginizi çekmelidir, ancak bu şartla sürece katılırsınız. Kişisel ilişkilerinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Kendinizi yeri geldiğinde bir davaya da adayabilmelisiniz. Unutmayın ki insanlar başkaları içinde emek harcadıkça mutlu olabiliyorlar.

5 - TARAĞI SEÇTİYSEN:

Beşinci tarağı seçtiyseniz zayıf yönlerinize veya hatalarınıza sadık kalınarak anlaşılmanız ve tedavi edilmeniz önemlidir. İlkeli ilişkilerden hoşlanıyorsunuz, katı çerçevelere müsamaha göstermiyorsunuz. Hayatınızda her şeyin il kuralı ve çerçevesi olmalı kuralsızlık ya da sınırsızlık size göre değil. O nedenle ilişkiye girerken sınırlarınızı ve kurallarınız karşı tarafa tam olarak anlatmalısınız yoksa üzülen hep siz olursunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri