Bu 5 Burç Büyük Olasılıkla Depresyona Girecek! Siz De Listede Misiniz?

Depresyon, günlük aktiviteleri etkileyecek kalıcı bir üzüntü duygusuna ve ruh hali kaybına neden olan bir bozukluktur. Depresyona girme olasılığı en yüksek olan burçları bilmek ister misiniz? İşte depresyona eğilimli olan 5 burç...

Bunlar, depresyona girme olasılığı en yüksek olan 5 burçtur:

MAJÖR DEPRASYONA YATKIN OLAN OĞLAKLAR

Oğlak: Oğlaklar kasvetli ve yakın görüşlü bireylerdir. Oğlak burcu için duygularını ifade etmesi çok önemlidir ve bunu yapmamak majör depresyona neden olabilir. Genellikle her şeyin sorumluluğunu alırlar ve sürekli kendilerini suçlarlar. Bu suçluluk genellikle depresyona dönüşür. Travmatik ve stresli durumlarda sakin kalırlar, bu da duygularının birikmesine ve bu da onları daha fazla strese sokmasına neden olur. Kendilerine güvenmeyi ve daha açık fikirli bir tutuma sahip olmayı öğrenmek, hayatlarını büyük ölçüde değiştirebilir.

GÜNLÜK ALIŞKANLIKLARI BOZULUNCA DEPRASYONA GİRECEK OLAN BOĞALARA DİKKAT

Boğa: Çoğunlukla içe dönük, Boğa bireyleri rahatlık alanlarında kalmayı severler. Her zaman rutini takip ederler ve günlük yaşamlarındaki herhangi bir değişiklikten nefret ederler. Bu zodyaklardaki depresyonun temel nedeni, günlük rutinlerinde karşı karşıya kaldıkları değişiklikler ve rahatlıklarından uzak durmanın da onlarda kaygı geliştirmesidir.

DUYGULARINI PALAŞMAYAN AKREPLER İSTİSMAR EDİLMEKTEN KORKARLAR

Akrep: Akrepler kendilerini derin ve yoğun hissettikleri için depresyona daha yatkındırlar. Kişisel ilişkilerine yoğun bir şekilde yatırım yaparlar ve işe yaramazsa kolayca incinirler veya sıklıkla geçmişte kendilerini inciten konular üzerinde dururlar. Ve yalnızlık, kayıp ve sevdiklerinden ayrılma onları depresyona sokar. Genellikle duygularını paylaşmazlar çünkü birinin onları istismar edebileceğini düşünürler. Akrepler için duygularını paylaşmaları ve duygusal bağlantıları çok ciddiye almamaları tavsiye edilir.

ÇOK KIRILGAN OLAN YENGEÇLERİ ÜZMEYE GELMEZ

Yengeç: Dışarıdan cesur, içeriden kırılgan olan en sevecen ve fedakar bireylerdir. Bu nedenle kolayca incinirler, yaptıkları her şeyde yüzde yüz kendilerini katarlar. Bu fedakarlığı karşılığında hayal kırıklığına uğrayan yengeçler deprasyona açıktırlar. Genellikle duygularını saklamakta çok başarısızdırlar ve tüm duygularını dışa vururlar.

BALIKLARIN HERKESİ MEMNUN EDEMEYECEKLERİNİ ÖĞRENMESİ GEREKİYOR

Balıklar: Balıklar genellikle kibar ve sevgi dolu, fedakarlığa meyilli kişilerdir. Onları hayal kırıklığına uğratan ve kasvetli bırakan, hayata dair bu kendi kendine zarar veren ve rüya gibi bakış açısıdır. Genellikle hayatlarını istedikleri kadar kontrol etmek isterler, başarısız olurlarsa, ailelerini ve arkadaşlarını mutlu etmek için her zaman sessizce acı çekmeyi ve dışarıda gülümsemeye çalışmayı seçerler. Balık'ın gerçeklikle temas halinde olması ve kendini feda etmekten kaçınması ve etrafındaki herkesi memnun etmeye çalışmaktan vazgeçmesi en iyisidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri