Bu 19 Yaş Resmindeki Ünlünün Kim Olduğuna İnanamayacaksınız! İşte Sosyal Medyada Viral Olan O Fotoğraf ve O Ünlü...

Bir dönemin ünlü dizisi Cennet Mahallesi'ndeki ‘Pembe’ rolüyle hafızalara kazanan Melek Baykal, sosyal medya hesabından 19 yaşında çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Baykal'ın bu fotoğrafı takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Usta oyuncu Melek Baykal, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla gündemde. 19 yaşında abisi ile birlikte olduğu bir pozunu yayınlayan Baykal'ın güzelliği göz kamaştırdı.

19 YAŞ GÜZELLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI

593 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Melek Baykal 19 yaşında çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Paylaşımının altına "Yaş 19 sanırım. Kardeşim Sami'mle dans ediyoruz" notunu yazan Baykal takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Melek Baykal'ın paylaşıma Cenk Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Asuman Dabak, Uğurkan Erez ve Sahrap Soysal gibi birçok ünlü isim nazar boncuğu emojili yorumlar yaptı.

MELEK BAYKAL KİMDİR? NERELİ? OYNADIĞI DİZİLER NELER?

Sayısız tiyatro oyununda yer alan Melek Baykal; Cennet Mahallesi, Akasya Durağı ve Görgüsüzler gibi döneminin başarılı dizilerinde yer aldı. Peki Melek Baykal nereli? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?
1954 yılında İstanbul'da doğan Melek Baykal, henüz 17 yaşındayken tiyatroya başladı ve ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak büyük beğeni topladı.

Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Melek Baykal, uzun süre Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde çalıştı.

Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla beğeni topladı. Daha çok televizyon dizilerinde rol almıştır. Melek Baykal'ın rol aldığı ilk sinema filmi ise Kaçma Birader adlı film olmuştur. 2012 yılının başından itibaren Star TV'de kendi adını taşıyan kadın programını sunmuştur.

Ferhunde Hanımlar dizisindeki Nermin, Hayat Bağları dizisindaki Nurhayat ve Cennet Mahallesi dizisindeki Pembe rolleriyle tanınır.

MELEK BAYKAL'IN ROL ALDIĞI DİZİLERİ

Ünlü oyuncunun rol aldığı diziler şu şekildedir:

Babam Sağolsun Hayriye Hanım 8 2011

Gönül Ferman Dinlemiyor Gönül 3 2010

Türk Malı Berrin 11 2010

Akasya Durağı Melahat Güneş 42 2008 - 2009

Görgüsüzler Pembe Erdağı 6 2008

Cennet Mahallesi Pembe Erdağı 119 2004 - 2007

Hayat Bağları Nurhayat 168 1999 - 2003

Melek Apartmanı Melek 150 1995 - 1999

Ferhunde Hanımlar Nermin Yaylalı 1780 1993 - 1999

Deli Yürek Şaziment 1999

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri