Elektrik faturası paylaşan Berna Laçin'i pişman ettiler! Takipçisinden ahlaksız yorum

Ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından elektrik zammını eleştiren bir fatura yayınladı. Evine gelen 33 bin liralık elektrik faturasını paylaşan Laçin'e ilginç bir benzetme yapıldı. Bakın evi neye benzetildi? Oyuncunun karşılığı ise "Yok artık" dedirtti.

Son dönemlerde paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Berna Laçin bu defa yüksek elektrik faturasını paylaştı. 33 bin lira gelen faturayı gören takipçileri yorum yağmuruna tutarken, bir takipçisi 'Genelev' benzetmesi yapınca, Laçin'in yanıtı gecikmedi. Bakın birbirlerine neler yazdılar?

33 BİN LİRALIK ELEKTİRK FATURASINI YAYINLADI

Sosyal medya hesabından yaptığı politik muhalif çıkışlarla zaman zaman gündeme gelen Berna Laçin yine gündem oldu. Laçin, "Geçen ay elektrik 22 bin geldi diye serzenişte bulunmuştum ya hani, uzaktan çalışma düzeni olduğu için tek tük gelen var diye, bu ay elektrik faturası 33 bin lira geldi. Cevap, yine zam" tweetini paylaştı.

LAÇİN'İ GENEL EV BENZETMESİ SİNİRLENDİRDİ

Laçin'in tweetini alıntılayan biri ise "Genel ev mi işletiyorsun, diskotek mi?" diye cevap yazınca Laçin, "İş başvurusunda bulunacak sanırım" diyerek yanıtladı. Laçin, daha sonra gelen faturanın ofisine ait olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri