Baş belası etiket lekesine son! Tek damlası anında silip süpürüyor: Etiket izinleri tarihe karışıyor

Yeni ürünlerin üzerinden çıkmayan etiket lekesi başınıza bela olmasın. Ne kadar kazanırsanız kazıyın daha beter bir hale dönen etiket lekelerine kesin çözüm bulundu. Tek damlası anında silip süpürüyor. İşte etiket lekesinin kesin çözümü…

Yeni bir ürün aldıktan sonra mutluluğunuz yarıda kalıyorsa dert etmeyin. Ürün üzerine yapıştırılan etiketleri Bu yöntem ile basitçe çıkarabilirsiniz. Kazıdıkça daha büyük bir sorun haline dönüşen etiket lekeleri tek bir dokunuş ile anında çözülüyor. Cam kavanozlar, porselen kupalar, cam bardaklar gibi pek çok farklı ürün üzerindeki etiketleri bu yöntem ile kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. İşte etiket lekesinin kesin çözümü…

TEK DAMLASI ÇÖZÜM

Cam, porselen, seramik gibi yüzeylere yapıştırılan etiketler zaman zaman büyük bir baş belası olabiliyor. Etiket lekelerinden kolayca kurtulmak için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • Etiketi yüzeyden çıkartmak için birazcık kaldırınız,
  • Ardından bir bez ya da peçeteyi zeytinyağına batırınız,
  • Zeytinyağı ya buladınız peçete ya da bezi etiketin bulunduğu bölgeye iyice sürdükten sonra fırçalamaya başlayınız.
  • Zeytinyağının işlemesi için birkaç dakika kadar bekleyiniz.
  • Etiket kalıntılarından kurtulmak için sabunlu sudan yardım alınız.
  • Zeytinyağı yerine Kanola yağı, Hindistan cevizi yağı veya avokado yağlarını kullanabilirsiniz.

Bu yöntem ile birlikte yüzeylere yapışan inatçı etiket lekelerinden anında kurtulabilirsiniz. Saatlerce ovalayıp kurtulamadığımız etiket lekeleri bir çırpıda çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri