Aslı Enver'den olay poz! Bakın ne paylaştı?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, son dönemlerde aşk hayatıyla gündemden düşmezken, son paylaşımı ise ağızları açıkta bıraktı. Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken Enver, bakın nasıl poz verdi?

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularından Aslı Enver, uzun süredir ekranlarda görülmezken aşk hayatıyla gündemde yerini almaya devam ediyor. Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra kalbini Berkin Gökbudak'a kaptıran Enver'in evlilik planları yaptığı da iddia edildi. Kameralardan uzak aşkını yaşayan Aslı Enver, son paylaşımı ile büyük beğeni topladı. Bikinili hallerini paylayan güzel oyuncu yorum yağmuruna tutuldu.

BİKİNLİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Kavak Yelleri dizi ile yıldızı parlayan Aslı Enver, daha sonra çok sayıda projede yer almaya başladı. Suskunlar dizisinde oynadığı Ahu karakteri ile hafızalara kazınan Enver, İstanbullu Gelin dizi ile de adından sıkça söz ettirmişti.

Ünlü popçu Murat Boz ile uzun süre beraber olan ve daha sonra ayrılma kararı alan Aslı Enver, bu defa Berkin Gökbudak ile aşk yaşamaya başladı.

ASLI ENVER'DEN İDDİALI POZLAR

Geçen aylarda ele ele yakalanan çiftin düğün hazırlığı yaptığı da iddia edildi.

İlişkisini gözler önünde yaşamaktan çekinen Aslı Enver, sosyal medya hesabını da aktif kullanan isimler arasında.

Son bikinili paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Enver'in o pozlarına yorum yağdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri