Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisiyle ilgili ilk yorum: Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım

Dijital yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanması planlanan Atatürk dizisinin iptali tüm Türkiye'de büyük ses getirmişti. Birçok ünlü isimden tepki gelirken, bazı isimlerin de sessiz kalması tartışma yaratmıştı. Tüm gözler dizinin başrolü Aras Bulut İynemli’nin üzerindeyken ünlü oyuncudan konuya dair ilk açıklama geldi. İynemli diziyle ilgili; "Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisinin Disney Plus tarafından iptal edilmesi büyük tepki ile karşılanmıştı. Öte yandan bu kararın ardından Türkiye'de platforma üye olan çoğu kişi ise üyeliğini iptal etmişti. Dizide bölüm başına 850 bin lira aldığı konuşulan İynemli, koruduğu sessizliği bozarak konuyla ilgili ilk kez konuştu.

'ATATÜRK'E SAHİP ÇIKMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİM'

Gazete Magazin'e konuşan ünlü oyuncu iptal kararına dair "Benim oynayan ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk’e ve projeye sahip çıkmak en önemli görevim. Yapım şirketi, platform böyle bir karar aldı bu konuda... Atatürk'ün zaten dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu anlatmaya gerek yok. Hatta bence en büyüğü. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu "Atatürk" dizisi Disney Plus tarafından iptal edilmişti. Büyük tepki ile karşılaşan karara tepki olarak çoğu kişi üyeliğini iptal ederken Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) da söz konusu iptal kararına ilişkin inceleme başlattığını duyurmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri