Aradığı aşkı Esra Erol'da bulmuştu: Fenomen gelin adayı Songül Yılmaz Serap Paköz'ün programına katıldı! Öyle şeyler söyledi ki

Bir dönemin en çok konuşulan gelin adaylarından olan Songül Yılmaz bakın nereden çıktı? Yıllar önce Zuhal Topal'a katılarak aradığı aşkı bulmaya çalışan Songül Yılmaz, hayalindeki adayı burada bulamayınca Esra Erol'a katılmıştı. Aradığı aşkı bulan Yılmaz, şimdi ise Serap Paköz'ün programına katıldı. Bu sefer amacı bambaşka! Duyanların ağzı açık kalıyor. İşte detaylar...

İzdivaç programlarının aranan gelin adayı Songül Yılmaz, öyle bir şekilde geldi ki herkes şok oldu. Zuhal Topal'ın izdivaç programına katılan ancak aradığı aşkı bulamayan Songül Yılmaz, bu seferde Esra Erol'a katılmıştı. Hayallerindeki aşkı bulan fenomen gelin adayı evlenmiş ve bir yuva kurmuştu. Ancak tekrardan ekranlara geri dönen Yılmaz, Serap Paköz'ün programına katılarak açtı ağzını yumdu gözünü. Tüm Türkiye şok oldu! Bakın neler olmuş?

ARADIĞI AŞKI ESRA EROL'DA BULMUŞTU

Fenomen gelin adayı Songül Yılmaz, hareketleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Demet Akalın'a olan hayranlığı ile tanınan Yılmaz, söylediği şarkıyla sosyal medyada viral olmuştu.

Zuhal Topal'ın programından Esra Erol'a transfer olan Songül Yılmaz, en sonunda aradığı aşkı bularak evlenmişti.

SERAP PAKÖZ'ÜN PROGRAMINA KATILDI

Zuhal Topal ve Esra Erol'dan sonra hızını alamayan Songül Yılmaz, bu seferde Serap Paköz'ün programına katıldı. Yılmaz, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

"ZENGİNİM DEYİP KANDIRDI"

Serap Paköz'ün sunduğu 'Gerçeğin Peşinde' programına katılan ve açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Songül Yılmaz herkesin ağzını açık bıraktı. Kocasından şikayetçi olduğunu belirten Yılmaz, “Boşanmak istiyorum. Kocam çok cimri, zenginim deyip beni kandırdı… Bir gece bile ayrı yatsam hayır olmaz, böyle evlilik olmaz, boşanalım diyor" ifadelerini kullandı.

Gelin adayı Songül'ün eşi Kemal'in gelini ise yayına bağlanarak "Boşanmamak için çeyrek istedi çeyreği alınca boşanmaktan vazgeçti" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri