Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan aşkı bitti! Nedeni şaşırttı "Bu kadar düştün mü Alp!"

Ünlü oyuncu Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın ilişkilerinde sorun çıktı. Evlilik yolunda ilerleyen çiftin arasında spor salonundaki kızlar girdi. Bakın Alp Navruz ne yapmış?

Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz- Ayça Ayşin Turan çifti arasında krizi çıktı. Uzun süredir beraber olan ikilinin 20 gündür ayrı oldukları iddia edildi. Evlenecekleri düşünülen ikilinin arasına spor salonundaki kızlar girdi. Bakın neler yaşamışlar?

ALP NAVRUZ-AYÇA AYŞİN TURAN İLİŞKİSİ NAZARA GELDİ

Uzun süredir dolu dizgin aşk yaşayan ve herkesin parmakla gösterdiği Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan'ın aşkı nazara geldi. Araları açılan aşıkların 20 gündür ayrı oldukları ortaya çıktı. Hayranlarını şaşırtan olayın ardından spor salonuna giden Alp Navruz'un salondaki kızlarla arasındaki samimiyet oldu.

ÇİFT AYRILDI

Takvim Gazetesi'nden Doğan Şahin'in haberine göre; Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan'ın ilişkisinde sorun çıktığı ve bundan dolayı ayrıldıkları ortaya çıktı. Ayrılığın sebebinin ise Navruz'ın çapkınlığı.

İPLERİ KOPAN OLAY

İddiaya göre;Etiler'deki ünlü bir AVM'nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleşti. Bunu duyan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ise ipleri koparıp ayrılık kararı aldı. İkiliden henüz bir açıklama gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri