Aleyna Tilki'nin Kız Kardeşi Doğum Gününde Dağıttı! Kıyafeti Ablasını Solladı! "Kızı Kendine Benzetme Aleyna"

Popçu Aleyna Tilki, 17 yaşına giren kız kardeşi Ayça Tilki'nin doğum gününden kareler paylaştı. Ailesi arasında kutlanan doğum gününde Ayça Tilki'nin giydiği kostüm dikkat çekti. İşte sosyal medyada tepkilere neden olan o Playboy kıyafeti.

Türkiye'de hızlı bir yükselişle ününe ün katan Aleyna Tilki, paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. İddialı pozları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, bu kez kız kardeşi Ayça Tilki'nin doğum gününden paylaşımlar yaptı. Aile arasında kutlanan partide annesinin güzelliği dikkat çekerken, kız kardeşinin giydiği kostüm ise tepkilere neden oldu.

GİYDİKLERİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNDEN DÜŞMÜYOR

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki, iç çamaşırı pozlarıyla eleştirilerinde odağında yer aldı.

Şarkıları yurt dışında da dinlenen Tilki, top listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Şarkıları kadar çektiği iddialı kliplerle de konuşulan Aleyna Tilki, bu kez 17 yaşına giren kız kardeşi Aleyna Tilki'nin doğum gününden kareler paylaştı.

KIZ KARDEŞİNİN DOĞUM GÜNÜNDE AİLE SAADETİ

Boşanan anne ve babasının da kızlarını yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki, çok sayıda yorum aldı. Partiden bu kez Aleyna Tilki'den ziyade kız kardeşinin kostümü dikkat çekti.

Giydiği playboy tavşan kostümü ile çok sayıda eleştiri alan Ayça Tilki'ye yorum yağdı. Kimileri beğenirken kimileri ise "Yaşına uygun değil" "Kardeşini kendine benzetme" gibi çok sayı iyi kötü yorum aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri