Aile dizisi yayından kaldırılıyor: Final tarihi belli oldu! Yatak odası sahnesi gündem olmuştu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı 'Aile' dizisi için erken final kararı alındı. Geçen bölümde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yatak odasındaki sahneleri müstehcen bulunmuş ve kamuoyunda tartışılmıştu. O sahnenin ardından erken final kararı alınması dikkat çekti. İşte, Aile dizisi final bölümü tarihi....

Show TV'nin 7 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan 'Aile' dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, İpek Tenolcay gibi birçok deneyimli ismin yanı sıra yıldız adayı oyuncuların da yer aldığı Aile dizisi için erken final kararı alındığı iddia edildi.

AİLE DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yönetmenliğini yaptığı, Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay'ın senaryosunu yazdığı Aile dizisi, 30. bölümle final yapacak.

Aile dizisinin final bölümü, 23 Ocak 2024 Salı günü ekranlara gelecek. 30. bölümüyle son kez ekranlara gelecek Aile dizisinin yerine ise yeni bir dizi başlayacak.

ERKEN FİNAL KARARININ NEDENİ YATAK ODASI SAHNESİ Mİ?

Dizide 'Aslan'ı oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Devin'i oynayan Serenay Sarıkaya'nın yatak odasındaki atışma sahnesi, tartışma konusu olmuştu.

İlgili sahnede beraber yatak odasına gelen Aslan ile Devin, Leyla'nın ve çocukların durumunu konuştu. Bu sırada üstünü değiştiren Aslan, Devin'in dikkatini çekti.

Devin, Aslan'a, "Yeni taktiğin bu mu?" diye sorarken Aslan da ona, "Yukarı bak yukarı" diyerek yanıt verdi. Devin de aynısını Aslan'a yaparak intikamını aldı.

Sahne sosyal medyada tartışmalara neden olurken bazı kullanıcılar, RTÜK'ün bunları görmediğini söylerken bazıları ise oyunculuklarının iyi olduğu eleştirisi yaptı.

ARAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in başrolünü paylaşacağı 'Arak' dizisi, Show TV'de Aile dizisinin yerine başlayacak.

Most Yapım imzalı diziyi Ender Mıhlar yönetecek. Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay ve Ayşin Akbulut'un yazdığı dizide hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesi anlatılacak. İlker Kaleli 'Kara' karakteriyle ekrana dönecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in yanı sıra Bennu Yıldırımlar, Tülin Özen, Furkan Kalabalık, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Beril Kolcu, Ozan Kasal, Yıldıray Şahinler ve İlker Aksum yer alacak.

Hayat Haberleri