Ağustos ayında anne olmuştu! Adriana Lima'dan olay yaratan görüntüler! Adriana Lima herkesin ağzını açık bıraktı!

Film yapımcısı Andre Lemmers ile bir yıldır birliktelik yaşayan Adriana Lima, ağustos ayında Cyan Lima Lemmers'i dünyaya getirerek üçüncü kez anne olma sevinci yaşamıştı. Ünlü modelin son hali herkesi hayretler içinde bıraktı.

2009 yılında Sırp NBA oyuncusu Marko Jarić ile dünyaevine giren ve bu evlilikten Valentina Lima Jarić ve Sienna Lima Jarić'i dünyaya getirerek anne olma sevinci yaşayan Bezilyalı model Adriana Lima, eski eşinden 2016 yılının Mart ayında resmen boşanmıştı.

Geçtiğimiz yıl film yapımcısı Andre Lemmers ile yeni bir yelken açan ve Lammers ile bir yıldır aşk yaşayan Brezilyalı ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında Andre Lemmers ile olan birlikteliğinden Cyan Lima Lemmers'i dünyaya getirerek üçüncü kez anne olma sevinci yaşamıştı.

SON HALİ OLAY OLDU

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen moda haftasında boy gösteren 41 yaşındaki Lima'nın son hali sosyal medyada çok konuşuldu. 29 Ağustos tarihinde üçüncü kez doğum yapan model, podyumda derin yırtmaçlı beyaz uzun bir elbise tercih etti.

Ünlü model, oğlu Cyan Lima Lemmers'ın doğumundan 4 ay sonra ilk kez podyumda boy gösterdi. Adriana Lima'nın geçtiğimiz yıllardaki fit halinin aksine doğum kilolarını verememesi dikkatleri çekti.

Podyumdan fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken, Lima'nın son görüntüsü takipçilerini ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, "Kadının bedenine dair saçma söylemlere son verin" derken, bazıları ise, "Büyük beden model olmuş" yorumunda bulundu.

İşte ünlü modelin sosyal medyada gündem olan son hali:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri