Adanalı dizisinin yıldızıydı! Estetikle tanınmaz hale geldi

Bir dönemler en çok izlenen diziler arasında yer alan Adanalı dizisinin oyuncularının şimdi ki hallerini gören gözlerine inanamıyor. Büyük değişimler geçiren oyuncuların bazıları meslek değiştirirken bazıları ise yeni tarzlarıyla tanınmaz hale geldi. İşte Adanalı dizisinin en yıldız kadın oyuncusunun son hali... Gören o olduğuna inanmıyor

2008 yılında ekranlara hızlı bir şekilde giriş yapan Adanalı dizisi hem oyuncuları hem de senaryosu ile 3 sezon adeta dizi piyasasını sallamıştı. Karakterleri ile hafızalara kazınan dizi o dönemler reyting rekorları kırmıştı. Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca, Selin Demiratar gibi isimlerin oynadığı dizinin karakterleri hala herkes tarafından hatırlanıyor. Ama oyuncuların şimdiki hallerini gören gördüklerine inanmıyor. İşte onlardan Pınar karakterini oynayan Tuğçe Özbudak.

ADANALI'NIN PINAR'I ESTETİKLE BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Zaman içerisinde büyük değişimler geçiren oyuncular arasında dizinin en dikkat çeken karakterlerinden olan Pınar karakterinin şimdi ki halini gören şaşkınlığını gizleyemiyor. Yaptığı estetiklerle tanınmayacak hale gelen Tuğçe Özbudak, bambaşka bir insana dönüşmüş. Adanalı dizisinde şöhreti yakalayan Özbudak, en son moda yarışmasında kendini göstermişti. Uzun zamandır ekranlara yer almayan güzel oyuncu son halini sosyal medyadan paylaştı. Çene, dudak ve burun estetiği yaptıran Tuğçe Özbudak'ın eski halinden eser kalmamış. Takipçilerinin de zor tanıdığı Özbudak'ın değişimi ise sosyal medyaya bomba gibi düştü. Adanalı dizisinde sade güzelliği ile herkesin gönlüne taht kuran 37 yaşındaki Tuğçe Özbudak, estetiklerle eskiye dair pek bir şey bırakmamış.

TUĞÇE ÖZBUDAK'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Sosyal medya hesabı Instagram'dan sürekli paylaşım yapan Tuğçe Özbudak, paylaşımlarıyla herkesi şoke etmeye devam ediyor. Fiziği ve estetikleri ile tanınmayacak birine dönüşen Özbudak, renkli hayatı ile de dikkatlerden kaçmıyor. Gönderilerine çok fazla yorum alan Özbudak, hesabını yorumlara kapatmış durumda.

İşte Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın büyük değişimi...

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri