Hasan Karakaya yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan temaslarını takip ederken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaydeden duayen gazeteci Hasan Karakaya'nın cenaze programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan temaslarını takip etmek için Medine'de bulunan ve dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk'a yürüyen gazeteci Hasan Karakaya'nın naaşı önce Genel Yayın Koordinatöre olduğu Yeni Akit Gazetesi binasının önüne getirilecek ardından Fatih Camii'ne götürelecek.

Naaşı Erdoğan'ın uçağında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan gezisindeki heyette yer alan gazeteci Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu dün gece Medine'de hayatını kaybetmişti. Şu dakikalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında bulunan ve Atatürk Havalimanı'na önümüzdeki saatlerde inecek olan Karakaya'nın cenazesi bu gece morgda bekletilecek.

Hasan Karakaya'nın anısına:

Yarın uğurlanacak

Yarın sabah (1 Ocak 2016) evine, oradan da Akit Medya Grubu Merkez binasına götürülecek olan Karakaya'nın naaşı Cuma namazına mütakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Erdoğan: Hasan'sız kaldım!
Erdoğan'ın doktoru Serkan Topaloğlu Hasan Karakaya'nın son anlarını anlattı

Güncel Haberleri