Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin'den formayı nasıl aldığını anlattı

Sarı-Lacivertli takımda bu sezon gösterdiği performansla Caner Erkin gibi bir ismi kesmeyi başaran Hasan Ali, Samandıra'daki idmanların dışında, günde 3 kez aksatmadan salonda çalıştığını açıkladı.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Hasan Ali Kaldırım, kulüp dergisinin haziran ayı sayısına röportaj verdi. Başarılı sol bekin kadrodaki istikrarlı yerinin yanı sıra, takıma ofansif anlamda verdiği katkının perde arkasında, spor salonunu evi olarak görmesi vardı. 

Sarı-Lacivertli futbolcunun Fenerbahçe dergisinde yer alan demeci şu şekilde:

"Bu sezon defansif anlamda az gol yediğimizi, ofansif anlamda az gol attığımızı düşünüyorum. Daha fazla gol atabilirdik. Tüm takım olarak; gol pozisyonlarını yeterli olacak şekilde değerlendiremedik.

'KİŞİSEL HEDEFİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Ben kendimi ofansif anlamda geliştirdiğimi düşünüyorum. Zaten her zaman fizik ve kondisyon anlamında dayanıklılığım iyiydi. Ofansif anlamdaki verimliliği arttırınca, bu da otomatik olarak takıma sağladığım katkıyı gösterdi. Bu katkı, bu sezonki hedeflerimden biriydi ve başardığım için çok mutluyum.

Antrenmandan önce ve sonra aksatmadan spor salonuna gidiyorum. Bıkmadan, usanmadan, aksine büyük zevk alarak salonda oluyorum. Ara ara boks da yapıyorum. Çünkü vücudumun neye ihtiyacı olduğunu ben biliyorum ve ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Hatta Samandıra haricinde akşamüstleri evde de spor salonunda çalışıyorum. Bu şekilde kendimi her zaman güçlü hissediyorum.

Lig ikinciliğinin ardından sezon sonunu kupayla kapatmak; taraftarlarımıza az da olsa bir mutluluk yaşatmak istiyorduk. Tüm takım olarak bu mutluluğu da onlara veremediğimiz için çok ama çok üzgünüz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ZAMANI GELDİ

Bu sezon kim çıkarsa çıksın, artık Şampiyonlar Ligi’ne kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu camianın Şampiyonlar Ligi’nde olması lazım. Bir kere değil, her sene orada sürekli orda olması lazım. İnşallah bu sene, bu turları geçip gruplara kalırız.

Dört sene çok çabuk geçti. Öncelikle önümüzdeki sezon, 4. yıldızı takmak istiyorum. Bu kulüpte daha elde edilmemiş başarılara imza atmak istiyorum. İnşallah 5 yılla bitmez; 8 yıl olur, 10 yıl olur. Çok hedefim var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Celtic'in talip olduğu Hasan Ali Kaldırım'dan 'kariyer' açıklaması
Fenerbahçe Volkan Demirel'in yerine kaleci arayışlarına başladı
Mehmet Topal için yeni La Liga iddiası

Spor Haberleri