Harika Avcı'nın ifadesi kafaları karıştırdı

Ünlü oyuncu ve sunucu Harika Avcı, dün sabah saatlerinde tabanca ile göğsünden ve kolundan yaralanmış, hayati tehlikeyi atlatmıştı. Avcı'nın polise verdiği ifade ise kafa karıştırdı.

Dün sabah evindeki tadilat nedeniyle kaldığı İstanbul Bostancı'daki Dedeman Otel'de silahla vurulan ve intihar ettiği öne sürülen Harika Avcı, hemen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

Kafa karıştıran detaylar

55 yaşındaki avcı sağ göğsünden ve kolundan yaralanmıştı. Ancak sağ elini kullanan Avcı'nın sağ göğsüne ateş etmesi şüpheli bulunmuştu.

Harika Avcı, uyanmasının ardından polise ifade verdi ancak bu ifade, kafa karıştırıcıydı. Harika Avcı bir süredir şiddet ve ölüm tehditleri aldığı gerekçesi ile yardım istemiş ve eşinden ayrı yaşamaya başlamıştı.

2 aylık uzaklaştırma cezası bulunan eşinin cezasını 2 ay daha uzatmak için mahkemeye başvuran Avcı'nın vurulduğu silah, ayrı yaşadığı eşinin silahıydı. Avcı, bu silahı eşinin kendisinin çantasına koyduğunu söyledi.

Odada biri daha vardı

Önce eşi tarafından saldırıya uğradığını açıklayan Harika Avcı daha sonra bu ifadesinden vazgeçti. O sırada odada başka birinin daha olduğu öğrenildi. Odada Avcı'nın dışında bir de sevgilisi olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Yasin K. bulunuyordu. Bunun üzerine Yasin K. gözaltına alındı.

Yasin K. ifadesinde şunları söyledi: 

"Yaklaşık 1 haftadır otelde kalıyor. Zaman zaman yanına gidiyordum. Dün sabaha karşı da yanına gittim. Uyuduk. Saat 10.30 gibi kalktım. Köpeği gezdirmek için dışarı çıkacağım sırada yatak odası tarafından bağırış sesi duydum ama silah sesi duymadım. İçeri yöneldiğimde onu yaralanmış halde buldum"

Yasin K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kendisinin ve Harika Avcı'nın eşi İbrahim Öztürk'ün parmak izleri de inceleme için alındı. Bu sırada Harika Avcı'nın da elinde barut izi olduğu tespit edildi. Olay kayıtlara "Silahla yaralama" olarak geçerken, konuyla ilgli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Polis Harika Avcı olayında soruşturma başlattı
Harika Avcı kimdir?
Harika Avcı Dedeman Otel'de silahla intihar etti

Güncel Haberleri