Harika Avcı kimdir?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı, bugün saat 14.00 sularında silah kullanarak intihara teşebbüs etti. Avcı, çalkantılı hayatı boyunca birçok film ve albüme imza attı.

2 Ocak 1960 İzmir doğumlu Harika Avcı'nın asıl adı Nermin Ocak. Kariyeri boyunca 15 sinema filmi ve 15 albüme imza attı. Kendisine Harika Avcı adını ise, aynı gazinoda birlikte çalıştığı Gönül Yazar verdi.

Ateş Dağlı, Acı Dünya, Yasemin gibi filmlerle şöhreti yakalayan Avcı, bir süre ortadan kaybolduktan sonra 'Sürünüyorum' adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yakalamıştı ancak bu çıkış da bir süre sonra yerini durgun günlere bıraktı.

Uzun süre maddi sıkıntıları ile gündeme gelen Avcı, abisinin servetini üzerine geçirmeye çalıştığını ve bu yüzden zor durumda kaldığını ileri sürmüş, Emirgan'daki yalısını satmak zorunda kalırken arabasına gelen hacizden sonra haciz memurlarını intihar etmekle tehdit ederek vazgeçirmeye çalışmıştı.

Harika Avcı, 2009 yılında kendisinden 25 yaş küçük menajeri İbrahim Öztürk'le evlenmiş ancak 4 ay sonra şiddet gördüğü gerekçesi ile boşanma davası açmıştı. Davasından vazgeçen ancak ikinci bir daha açan Avcı, ikinci davasında da dilekçesini geri çekmişti.

Eşinin madde bağımlılığı olduğunu söyleyen Avcı, eşinin kendisini kafasına silah dayayarak dövdüğünü ve tehdit ettiğini açıklayarak yardım istemişti. Harika Avcı, Nisan ayında eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkartarak hayatından endişe ettiğini belirtmişti.

Avcı Deliyim, Sevmesen de Alışırım, Sürünüyorum gibi şarkılarıyla akıllarda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Harika Avcı'nın ifadesi kafaları karıştırdı
Polis Harika Avcı olayında soruşturma başlattı
Harika Avcı Dedeman Otel'de silahla intihar etti

Hayat Haberleri