Hamzaoğlu'nun istifası sonrası Daum'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun istifasının ardından gündeme gelen isimlerden Cristoph Daum yaptığı açıklamayla Galatasaray'a göz kırptı. Daum "Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'ı da şampiyon yapmak hayalim" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşayan Cristoph Daum, Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hazmaoğlu'nun istifası sonrası "Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'ı da şampiyon yapmak hayalim" açıklamasını yaptı. Daum'un bu sözleri Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdıktan sonra hoca arayışına giren Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden biri de Cristoph Daum oldu. Fanatik Gazetesi'nin ulaştığı Daum sözleriyle Galatasaray'a gelmek istediğini ifade etti.

Cristoph Daum açıklamaları

Hamzaoğlu'nun istifası sonrası ismi Galatasaray'la anılan Daum "Geçenlerde Berlin'de olduğum doğru ama kesinlikle kimseyle görüşmedim. Hamza'nın gönderilmesini senden duyuyuyorum. Ama sen de çok iyi biliyorsun ki Türkiye'yi çok istiyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ı da şampiyon yapma hayalim var. Tüm söyleyeceklerim bu kadar" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı |Hamzaoğlu istifa mı etti?

Spor Haberleri