Hamzaoğlu'ndan tek cümlelik açıklama: Şansa kazandık

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

''Zor bir maçtı''

Stratejijk bir maç olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Zor bir maçtı. Zor bir zeminde oynadı oyuncular. Bugün oyuncularım oynamaları gerektiği gibi oynadılar. Startejik bir maç oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun galibiyet." şeklinde konuştu.

''Şansa kazandık''

Galibiyeti şansa aldıklarını söyleyen genç teknik adam, "Bugün şansa kazandık. O kadar söyleyeyim. Bir sürü top direkten döndü. Allah yardım etti. Bundan önceki maçları da biz kaybetmiştik. Şükürler olsun bu kez kazandık." dedi.

İstifa etmeyeceğini belirten Hamzaoğlu, "Hiçbir yere gitmiyorum. Bazıları gitmemden memnun olacak ama ben buradayım. Kaçmam hiçbir zaman. Ben hala kötü hocayım. Takımım geçen yıl hocasız 3 kupa kazandı, bu yıl da Trabzonspor maçını kazandı. Ben üzülüyorum ama konuşanlar için üzülüyorum. Bunun sonunda pişmanlık da var." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle döndü

Spor Haberleri