Hamza Hamzaoğlu Antalyaspor yolunda

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Antalyaspor'dan gelen transfer teklifine olumsuz yanıt veren Hamza Hamzaoğlu, rotayı yeniden Güney ekibine çevirdi.

Geçtiğimiz hafta Yusuf Şimşek ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na teklif götüren Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer 'evet' yanıtı alamamıştı. 

Bu görüşmede Hamzaoğlu, teklife teşekkür edip yurt dışında bir kulüp çalıştırmaya sıcak baktığını ve düşünmek için 1 hafta süreye ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak

Ve geçen süre zarfında bugün Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'i aradı ve 'Görüşebiliriz' dedi. Şimdi Hamza Hamzaoğlu ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer bir araya gelip konuşacak ve anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş 10 maç sonra Galatasaray'ı devirip zirveye yükseldi
Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'ın rakibi olabilir
Antalyaspor'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

Spor Haberleri