Hamit Altıntop Demokrasi Nöbeti'nde

Esenler Belediyesi'nin yaptığı Hamit Altıntop açıklamasıyla birlikte Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu da Demokrasi Nöbeti'ne katıldı.

Demokrasi Nöbeti'nde vatandaşlarımız hep bir ağızdan darbeye hayır derken, spor dünyasından da geniş çaplı katılım başladı. Önce Arda Turan'ın Kısıklı'da Demokrasi Nöbeti'ne katılıp vatandaşlarımıza seslenmesi sonrası, arkasından Trabzonspor takım halinde darbeye hayır dedi.

Esenler Belediyesi Hamit Altıntop'un meydanlara ineceğini Twitter'dan böyle duyurmuştu. / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

HAMİT ALTINTOP MEYDANLARDA

Dün gece Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Hamit Altıntop meydanlardaydı. Esenler Belediyesi'nin duyurduğu bu haber sonrası gözler Hamit'i aradı ve Hamit Demokrasi Nöbeti'ne katıldı. Hamit'i gören birçok vatandaşımız kendisiyle fotoğraf çekilirken, sokaklarda yoğun katılım yine dikkatlerden kaçmadı.

Hamit Altıntop vatandaşlarımızla birlikte hep bir ağızdan darbeye hayır dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Shelly Taylor Smith: Kendimi İstanbul'da, Rio'dan daha güvende hissediyorum
Arda Turan ‘Demokrasi Nöbeti’ne katıldı

Spor Haberleri