Hami Mandıralı: Hepiniz birer Salih Dursun olun

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Osmanlıspor karşılaşması öncesi futbolcularını, Galatasaray maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan oyuncularıyla motive ediyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Osmanlı maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda “Salih için oynayın. Özer için, Cavanda için oynayın” dedi. Mandıralı, “Eksiğimiz çok ama taraftarımızın da büyük desteğiyle Osmanlı’yı yeneceğimize inanıyorum. Hepiniz birer Salih olun” sözleriyle futbolcularını motive etti.

Meşaleli destek

Habertürk'ün haberine göre Osmanlı maçı hazırlıklarını dün bitiren Trabzonspor’da, taraftarlar idmana çıkarma yaptı. Meşaleler yakarak “Salih Dursun onurumuzsun” ve “Bu düzen değişecek” yazılı pankartlar açan Bordo-Mavili taraftarlar, takımı tribüne çağırarak futbolculara da moral verdi. Teknik direktör Hami Mandıralı da taraftarın sevgisine onları selamlayarak karşılık verdi. Bu arada Trabzonspor yönetimi, Osmanlıspor’un mehter takımını da maça davet etti.

Belediye hoparlörü de devrede

Osmanlı maçına şehir olarak ‘tek ses, tek yürek’ hazırlanan Trabzonspor’da, belediyeden de Bordo-Mavili taraftarlara “Maça gelin” anonsu yapıldı. Trabzon Belediyesi, gün içerisinde zaman zaman şehir merkezine yakın hoparlörlerden yapılan anonslarla taraftarı Osmanlı maçına çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yomra Belediyesi, Salih Dursun'un adının bir caddeye verilmesini onayladı
Bursasporlu ve Trabzonsporlu taraftarlar TFF ve MHK'yı protesto etti
Trabzonspor-Osmanlıspor maçı muhtemel 11'leri

Spor Haberleri