Hakkari Çukurca'da PKK'ya hava hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK'ya yönelik Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında operasyon düzenlendi. Uçaklar, PKK'nın barınak ve sığınaklarını vurdu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce kullanılan barınak, mağara ve silah mevzilerinin, dün düzenlenen hava harekatıyla imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Çukurca'da PKK'ya hava harekatı

Buna göre, Çukurca'da bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı tespit edilen barınak, mağara ve silah mevzileri, düzenlenen hava harekatıyla imha edildi. 

Şemdinli'de 3 Kalaşnikof ele geçirildi

Şemdinli ilçesinde bir ev ve eklentilerindeki aramada, 3 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ve buna ait 100 fişek ele geçirildi.

Ovacık'ta patlayıcı ele geçirildi

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki arazi aramasında, toprağa gömülü tuzaklanmış bir el yapımı patlayıcı ve 4 noktada tek ateşleme sistemine bağlı 10 ve 40 kilogramlık ikişer plastik bidon içine yerleştirilen patlayıcı tespit edildi. 

Ağrı'da, gömülü 12 kilogramlık 10 mutfak tüpü imha edildi.

Nusaybin'de 3 gözaltı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonda, "Terör örgütüne üye olmak" suçundan bir terörist, "Yardım ve yataklık yapmak" gerekçesiyle de 2 zanlı gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan terörist yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ağrı Tendürek Dağı'nda büyük PKK operasyonu

Güncel Haberleri