Gürpınar şehidi Uzman Çavuş Özgür Kara'nın şehadet haberi Ankara'ya ulaştı

Van Gürpınar'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kara'nın şehadet haberi Ankara'daki babaevine ulaştı.

Van'ın Gürpınar ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara'nın Ankara'daki babaevinde yas var.

ACI HABERİ AİLESİNE VERİLDİ

37 yaşındaki Kara'nın şehadet haberi, Keçiören ilçesinde yaşayan ailesine askeri yetkililerce verildi.  Haberin ulaşmasının ardından Türk bayrağı asılan evin önüne Keçiören Belediyesince taziye çadırı kuruldu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kara'nın babası Sadık Kara çadırda, anne Eftadiye Kara da evde taziyeleri kabul etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da şehidin baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Evin önündeki çadırda şehit Kara için mevlit okundu.

Görkem Efe (8) ve Melis (2) isimlerinde iki çocuk sahibi olduğu öğrenilen Kara'nın cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Kocatepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedilecek.

ANKARA/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika! Van, Diyarbakır, Adana, Şemdinli'den acı haberler: 2 asker ve 2 polis şehit oldu

Güncel Haberleri