Üniversite öğrencilerine ulaşım bedava! Artık tek kuruş ödemek yok, Belediye desteğini duyurdu...

Çorum Belediyesi, eğitim hayatlarının daha verimli geçmesi için gençlere önemli bir destek sunuyor. Özellikle Hitit Üniversitesi öğrencilerini sevindiren bu destek, toplu ulaşımın ücretsiz olmasıyla ilgili...

Çorum Belediye Başkanı Dr. Prof. Halil İbrahim Aşgın, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Başkan Aşgın, 2 Ekim Pazartesi gününden itibaren Hitit Üniversitesi öğrencilerine yeni eğitim döneminde toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabileceğini bildirdi.

KARTLARINIZI ALMAYI UNUTMAYIN!

Ücretsiz bu hizmetten yararlanmak isteyen öğrencilerin 1 Ekim Pazar gününden itibaren belirlenen noktalardan toplu taşıma kartlarını almaları gerekiyor. Bu kartlarla öğrenciler şehir içi ulaşımda rahatça seyahat edebilecek.

BAŞKAN'DAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, tüm öğrencilere başarılar diledi. Aşgın, "Binlerce yıldır medeniyeti besleyen dünyanın merkezi Çorum Hitit Üniversitesi'ne hoş geldiniz." şeklinde duygularını ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri