Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye HÜDA PAR tepkisi: Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı...

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Bahçeli'nin HÜDA PAR'ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Bu fotoğraf Türk siyasetine Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı olarak geçecek" ifadelerini kaydetti.

Mültecilere yönelik söylemleriyle gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez iktidarı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Hizbullah terör örgütüne yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaşan Özdağ, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

MHP ve HÜDA PAR genel başkanları Diyarbakır'da Erdoğan için oy istiyorlar. Bu fotoğraf Türk siyasetine Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı olarak geçecek.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Seçmenlere ‘katil’ ve ‘dağdan inmiş’ diyen Özdağ hakkında suç duyurusu
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında skandal: MHP'li Kılavuz'un adı dosyadan silindi
Ümit Özdağ yine sığınmacıları hedef aldı: Gerekirse zorla yollayacağız

Güncel Haberleri