Türkiye kendi doğalgazına kavuşacak, doğalgaz faturaları düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz doğalgazı için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir canlı yayında Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz yataklarıyla ilgili tarih verdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir canlı yayında güncel konulara dair önemli açıklamalarda bulundu ve özellikle Karadeniz'deki doğalgaz yatakları hakkında açıklamalar yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİH VERDİ!


O TARİHTE DOĞALGAZA KAVUŞUYORUZCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Nisan'da Karadeniz'deki gaz yataklarının devreye gireceğini duyurdu. Bu sayede Türkiye, kendi yerli gazını kullanmaya başlayacak. Muhalefetin söylediklerine rağmen bu projeyi hayata geçirdiklerini belirten Erdoğan, bu proje için uzun soluklu bir çalışma gerektiğini ve önce arama gemileri ve gerekli insan kaynağı gibi unsurların hazır hale getirildiğini söyledi. Ancak bu projenin sonu değil, yeni projelerin hayata geçirileceğinin de müjdesini verdi. Türkiye'nin araştırma ve sondaj alanında 12 bin metre derinliğe kadar çalışabilecek kapasitesine ulaştığını belirten Erdoğan, 20 Nisan'da doğalgazı çıkaracaklarını söyleyerek sevindirici bir haber verdi.


Haberleri