Türkiye depremlerini bilen Simpsonlar'dan yeni açıklama: 'Özür dileriz' diyerek duyurdular!

Kehanetleri ile son dönemin en popüler dizisi olan Simpsonlar'dan korkutan açıklama geldi. Daha önce Kahramanmaraş depremini bilen Simpsonlar'ın kurucusundan yeni bir açıklama geldi. 'Özür dileriz' diyerek duyurdular...

Son dönemin en popüler dizilerinden olan The Simpsons'lar merakla takip edilmeye devam ediliyor. Haklarında birçok komple teorileri çıkan diziden yeni bir açıklama geldi. Simpsonlar'ın (The Simpsons) ortak yaratıcısı, Homer'ın sevilen çizgi dizinin gelecek bölümlerinde oğlu Bart'ı boğmayı bırakıp bırakmayacağıyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

SİMPSONLAR'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Uzun soluklu esprinin "rafa kaldırıldığı" yönündeki medyada çıkan haberlere yanıt veren Brooks "Bir an için bile herhangi bir şeyi değiştirdiğimizi düşünmeyin" dedi. Dizinin ortak yaratıcısı, "Hiçbir şey ehlileştirilmiyor. Hiçbir şey, hiçbir şey, hiçbir şey" diye devam etti.

Homer'ın oğluyla ilişkisinin bu rahatsız edici yönü etrafında dönen tartışma 35. sezonun 22 Ekim'de çıkan, McMansion & Wife adlı üçüncü bölümünün yayımlanmasının ardından yeniden alevlenmişti. Bölümün bir noktasında Homer ve eşi Marge, Hank Azaria'nın seslendirdiği yeni komşuları Thayer'ı ziyaret etmeye karar veriyor. Thayer, Homer'ın ne kadar sert tokalaştığını söylediğinde Homer şöyle cevap veriyor:

"Gördün mü Marge, oğlanı boğmak işe yaradı. Homer sözlerine "Şaka yapıyorum, artık bunu yapmayı bıraktım. Devir değişti"

'ÖZÜR DİLERİZ' DİYEREK DUYURDULAR

Sahnenin videosunun X/Twitter'da paylaşılmasından kısa süre sonra, Homer'ın gelecek bölümlerde Bart'ı boğmayı bırakacağı haberleri internette geniş yer bulmuştu. Çok geçmeden Simpsonlar'ın yapımcıları, haberlere yanıt verdiği anlaşılan bir gönderiyle baba-oğul ikilisini gösteren bir illüstrasyon paylaşmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri