TRT'nin ünlü muhabirinin korkunç ölümü! Mutfağa girenler gözlerine inanamadı

TRT’nin ünlü muhabirinden üzen haber geldi! Korkunç ölümüyle gündem olan muhabirin haberini alanlar kahroldu! Mutfağa girenler gözlerine inanamadı...

40 yaşındaki TRT Van Muhabiri Behçet Özen'in evinde ölü bulunması, haber dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Yakın çevresinden iki gündür haber alınamayan Özen, meslektaşları ve yakınları tarafından endişeyle aranmıştı.

MUTFAKTA HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

TRT Bölge Müdürlüğü'nden görev arkadaşlarının ve yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, Behçet Özen'i mutfakta hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Olayın ardından hemen sağlık ekipleri çağrıldı ancak ne yazık ki Özen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Gelen bilgilere göre, yapılan ilk değerlendirmelerde Behçet Özen'in kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrasında netlik kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri