Talimat bizzat cumhurbaşkanından! Memurlar bayram edecek: Artık her ay kira yardımı geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memurlara peş peşe müjdeli haberler gelmeye başladı. Temmuz ayında maaşlarına zam yapılacak olan memurlarla ilgili flaş bir karar alındı. İşte milyonlarca memuru sevindiren o haber

Seçimin 2. tura kalmasıyla beraber iktidar kesenin ağzını açtı. En düşük emekli maaşının 22 bin lira olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurlara bir haber daha verdi. Memurlar büyük bir yükten daha kurtuluyor.

ERDOĞAN'DAN MEMURLARA MÜJDE

Maaşlarına yapılacak olan zammı bekleyen memurlar, zam oranını beklerken, Erdoğan'dan bir haber daha geldi. 28 Mayıs 2023 tarihinde tekrar seçime gidecek olan Türkiye, seçim sonuçlarını merak ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan memurlara müjdeli haber geldi.

MEMURLARA PEŞ PEŞE SEÇİM HABERİ

Erdoğan'ın talimatıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görev yapan memurların ek ödemelerine benzer şekilde il ve ilçe bazında destek ücretleri belirlenecek.

Antalya'dan milletvekili seçilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konuyla ilgili, "Büyükşehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz" dedi.

Büyükşehirlerdeki memurların için de hayat şartlarının iyileştirilmesi için düğmeye basıldı. Metropollerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı ödenip kira yardımı yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri