Sedat Peker ortaya çıktı!

Sosyal medyada paylaştığı videolarla sansasyon yaratan ve gündemi uzun süre meşgul eden hakkında kırmızı bülten çıkarılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun zaman sonra ortaya çıktı. Eşi Özge Peker'in şahsi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Peker'in yağmur altında kızıyla eğlendiği görüldü.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşamını sürdüren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun zaman sonra bir videoda görüntülendi. Kırmızı bültenle arama kararı bulunan Peker'in videosunu eşi Özge Peker şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.

AYLAR SONRA İLK VİDEO

Şahsi hesaplarından paylaştığı videolar ile gündemi uzun süre meşgul eden Peker, uzun zamandır kamera önüne geçmiyor ve her hangi bir paylaşımda yer almıyordu.

KIZLARI İLE EĞLENDİĞİ VİDEOYU PAYLAŞTI

Özge Peker İnstagram hesabından çocukları ve eşini paylaştı. Videoda Peker'in, çocukları ile BAE'deki evinin bahçesinde yağmur altında eğlendiği görülüyor. Ayrıca Peker kendisine sesini yükselten kızına, "Babaya bağırılmaz" şeklinde uyardığı görülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Sedat Peker'i koruyan polis açtığı davayı kazandı: Karar iptal edildi

Güncel Haberleri