Kınık'tan dikkat çeken "Bye bye happiness" paylaşımı

6 Şubat depreminde çadır skandalı ve 'kan satma' iddiasıyla gündem olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, 14 Mayıs seçimlerine iki gün kala istifa etti. Kınık'ın sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte gülerken verdiği pozu Everly Brothers'ın "Bye bye happiness" şarkısını ekleyerek paylaşması dikkat çekti.

Türk Kızılay Eski Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sırasında bazı yardım kuruluşlarına Kızılay üzerinden çadır satıldığının ortaya çıkmasıyla bir süredir gündemdeydi. Kınık'ın AK Parti'den gelen peş peşe istifalara rağmen seçime 2 gün kala istifa etmesi dikkat çekmişti.

KEREM KINIK'TAN "BYE BYE HAPPINESS" PAYLAŞIMI

Kerem Kınık, kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kınık, gülerken verdiği poza "Bye bye happiness" şarkısını ekleyerek paylaştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

'Çadır' skandalıyla gündem olan Kerem Kınak'a 'İyilik ve Merhamet Elçisi' ünvanı

Güncel Haberleri