İstanbulluların beklediği T5 Eminönü-Cibali İstasyonu açıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda açılışı planlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu’nun açılışı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla bugün gerçekleşti.

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nın Eminönü-Cibali İstasyonu'nun yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

AÇILIŞA İMAMOĞLU KATILDI

Açılışta konuşan Ekrem İmamoğlu, "Kazasız, sıkıntısız, problemsiz seyahatlerin gerçekleşmesini dilediğim Eminönü'nden başlayıp Alibeyköy'e kadar hızlı bir şekilde insanlarımızı ulaştıracak olan bu değerli tramvay hattımız İstanbul'umuza hayırlı uğurlu oldun. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun" dedi.

VAPUR, METRO, OTOBÜS ENTEGRELİ

Günlük 100 bin üzeri yolcu kapasiteli Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı otobüs, vapur, tramvay, metroyla entegrelidir.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Alibeyköy'den tüm Haliç kıyısı boyunca Balat'tan Eminönü'ne gelecek. Bu proje ile Bayrampaşa'dan Eminönü'ne, Eminönü'nden de Alibeyköy'e ulaşımın kolaylaşacak.

T5 CİBALİ-ALİBEYKÖY CEP OTOGARI TAMVAY HATTI İSTASYONLARI

Eminönü

Küçükpazar

Cibali

Fener

Balat

Ayvansaray

Feshane

Eyüpsultan Teleferik

Eyüpsultan Devlet Hastanesi

Silahtarağa Mahallesi

Üniversite

Alibeyköy Merkez

Alibeyköy Metro

Alibeyköy Cep Otogarı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri