İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Valilikten uyarı geldi! O hatayı binlerce insan yapıyor! Sakın...

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! İş valiliğe kadar uzadı! Valilikten uyarı geldi. O hatayı yapan binlerce insan var. Bütün mal varlığınızdan olabilirsiniz... Valilik yazılı açıklama ile duyurdu. Sakın...

İstanbul Valiliği, son dönemde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, dolandırıcıların yeni bir taktik denediğini duyurdu. Dolandırıcılar, bu kez İstanbul Valiliği'nin adını kullanarak sosyal yardım talebiyle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar.

VALİLİK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Valiliği'nin adının kullanılarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat çekerek “Son günlerde İstanbul Valiliğimizin adını kullanarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine rastlanmaktadır. İstanbul Valiliğimizin, vatandaşlarımızı doğrudan arayarak sosyal yardım talep etmesine dayanan bir çalışması ya da bu minvalde yürütülen çalışmalara desteği söz konusu değildir. Bu şekilde dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan şahıslara yönelik emniyet güçlerimizle ve adli mercilerimizle birlikte verdiğimiz mücadele devam etmektedir. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı daha dikkatli olması, bu tür durumları ivedilikle emniyet ve adli birimlere bildirmeleri gerekmektedir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri