Honda yeni elektrikli scooter'ı tanıttı! Araba alacaklar bile görünce vazgeçiyor, 1.3kWh bataryasıyla çok satacak

Araba almak isteyenlerin aklını karıştıracak scooter çıktı! Honda yeni elektrikli scooter'ı tanıttı! Göz alıcı özellikleriyle çok dikkat çekiyor! Özellikle menzili duyanları kendine aşık ediyor. Araba alacaklar bile görünce vazgeçiyor, 1.3kWh bataryasıyla çok satacak...

Japonya'nın önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olan Honda, yepyeni elektrikli scooter modeli SC e'yi tanıttı. Japonya'da düzenlenen yılın Mobilite Fuarı'nda sergilenen bu inovatif scooter, dikkat çeken özellikleri ile geleceğe dair umut vaat ediyor.

HONDA SC E ÖZELLİKLERİ

Honda SC e, özellikle çift batarya paketi ile ön plana çıkıyor. Modern tasarım anlayışı ve tam genişlikteki LED ışık çubuğu ile estetik bir görünüme sahip olan bu scooter, aydınlatmalı bir Honda logosunu da içinde barındırıyor. Ayrıca, katlanabilir yolcu ayak destekleri gibi kullanışlı detaylar da dikkat çekiyor.

Tekli fakat geniş bir koltuğa sahip olan SC e, yolcu tutamakları ile kullanıcılara ekstra konfor sunuyor. Mavi aksanlarla bezenmiş geniş ayak dayama alanı, scooterın tasarımında dikkat çeken bir detay olarak dikkat çekiyor. Bu mavi aksanlar, gidon, motor ve aydınlatma panelinde de kendini gösteriyor.

1.3KWH BATARYA PAKETİ İLE HONDA SC E

Honda SC e, EM 1e modeline benzer hatlara sahip olup daha büyük bir yapıya sahip. Arka koltuğun arkasında bulunan iki adet çıkarılabilir 1.3kWh batarya paketi, depolama alanının önemli bir kısmını kaplıyor. İki batarya ile 100 kilometreye varan bir menzil sunan bu scooter, ön disk ve arka kampana frenler, arka mono şok emiciler ve teleskopik ön çatala sahip.

​​​​​​​

12 inçlik lastiklerle donatılmış olan Honda SC e'nin Bluetooth bağlantısı da bulunması bekleniyor. Dijital gösterge paneli ile donatılan bu konsept model, Japonya Mobilite Fuarı'nda sergilenen örnekte gösterge paneli gösterilmedi. Honda, SC e'nin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatlandırma detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak 2024 yılında satışa sunulması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri