Halk Tv YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel 27 yaşında hayatını kaybetti

Halk Tv'nin YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel, hayatını kaybetti. Çalışma arkadaşları, 27 yaşındaki Yanıkel'in ölümü sebebiyle üzüntülerini dile getirirken, kurumdan yapılan açıklamada "Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına 'değerli basın mensubu' diye hitap ederdi. Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız" ifadeleri yer aldı.

Halk Tv'nin YouTube koordinatörü Uğur Yanıkel, bugün 27 yaşında hayatını kaybetti. Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan Yanıkel, Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yanıkel'in kesin ölüm nedeninin otopsi raporu sonucunda ortaya çıkacağı belirtilirken, cenazesinin, bugün saat 15.00’te Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından Ardahan’da toprağa verileceği bilgisi verildi.

'UMUTLU, ÇALIŞKAN, DİSİPLİNLİ, İYİ KALPLİ BİR İNSANDI'

Çalışma arkadaşlarının, üzüntülerini ve ailesine taziye dileklerini ilettiği Uğur Yanıkel için halktv.com.tr'de de şu mesaj yayımlandı:

"İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nden mezundu. 27 yaşındaydı. Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına 'değerli basın mensubu' diye hitap ederdi. Halk TV ailesinin büyümesinde, gelişmesinde ve gülümsemesinde Uğur’umuzun katkıları oldukça büyük. Okurlarımızın ve izleyicilerimizin halktv.com.tr’den ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiği her içerikte arkadaşımızın ilmek ilmek işlediği emeği var.

Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Uğur Yanıkel'in ölümünde ihmal! Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı
Emniyet, olayı şüpheli bularak soruşturma başlatmıştı: Halk TV çalışanının ölüm nedeni belli oldu
Hayatını kaybeden Halk TV YouTube koordinatörünün son görüntüsü ortaya çıktı

Güncel Haberleri