Gökyüzünde esrarengiz olay! İstanbul diken üstünde… Kahramanmaraş depreminden önce görülmüştü

İstanbullular, gökyüzünde esrarengiz bir olaya şahit oldu! Akıllara Kahramanmaraş'daki depremde ortaya çıkan görüntüler geldi! O anlar kameralara yansıdı! İstanbul'u tedirgin eden o görüntü...

İstanbul'un gökyüzünde meydana gelen esrarengiz bir olay, şehir sakinlerini endişelendirdi. Bu anlar, daha önce Kahramanmaraş'daki deprem sırasında görülen manzaraları akıllara getirdi. Kameralara yansıyan bu görüntüler, İstanbul halkını tedirgin etti.

AKILLARA KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ GELDİ

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul semalarında meydana gelen olay, birçok gözlemci tarafından merak ve endişeyle izlendi. Kahramanmaraş'daki depremde kaydedilen görüntülere benzeyen bu anlar, kentin sakinlerini derinden etkiledi. Görüntüler, hem yerel hem de ulusal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

GÖKYÜZÜNDE ESRARENGİZ OLAY

Kahramanmaraş'daki depremin yaşandığı anlarda ortaya çıkan olağanüstü manzaralar, İstanbul semalarında da tekrar yaşandı. Gece saat 2 sıralarında yaşanan gökyüzü olayı paniğe neden oldu. Kimi vatandaş o anlarda elektrik kesintisi yaşandığını iddia etti. Şimşek gibi ani parlamalar olduğu görülüyor. Hava Forum, X hesabından o görüntüleri paylaştı. O görüntülerle alakalı resmi açıklama henüz yapılmazken, ne olduğu ise belirsizliğini koruyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri