Felaket Edirne’den her yere sıçradı! Aydın, Adana’ya derken şimdi de İstanbul… Gün gün yok oluyor

Felaket ülkenin dört bir yanını sarıyor! Edirne’den sonra her yere sıçradı! Aydın, Adana derken sıra İstanbul’da! Gün gün yok oluyor... Kritik uyarı verildi! Şimdi dikkat edilmezse...

İstanbul'un su kaynaklarından olan barajların doluluk oranları alarm vermeye başladı. İstanbul'un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan barajların, kuraklık ve düşük yağışlar nedeniyle su oranları düşmeye başladı.

KURAKLIK BARAJLARI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Uzmanlar barajlardaki düşük doluluk oranının su temininde sıkıntılar yaratabileceği konusunda uyardı. Özellikle son yıllarda artan kuraklık ve yağışsız dönemler, barajlardaki su seviyelerini olumsuz etkilemeye devam ediyor.

BARAJLARIN DOLULUK ORANI %29.22

Son verilere göre İstanbul'daki barajların doluluk oranı %29.22 seviyesine düştü. Bu durum, gelecek aylarda su temini konusunda ciddi endişeleri gündeme getirdi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri