Erden Timur işi sağlama aldı! 30 milyonluk yıldıza 3 yıllık imza

Galatasaray, savunma hattının önemli isimlerinden biri olan Victor Nelsson ile yeni bir sözleşme imzaladı. Nelsson'un yeni sözleşmesinin detaylarına ulaşılırken, en dikkat çeken husus, serbest kalma maddesinin 30 milyon Euro'ya çıkarılması oldu...

Yaz transfer döneminde birçok Avrupa devi, Victor Nelsson'un peşine düşmüş, özellikle Tottenham ve Sevilla'nın ilgisi çekmişti. Ancak Nelsson, Galatasaray'da kalmaya karar verdi. Bu karar, Galatasaray'ın gücüne güç katma amacının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray, yeni yıldız oyuncuları kadrosuna katarken, iç transferde de Victor Nelsson ile anlaşma sağladı. Nelsson, Galatasaray ile üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza atacak. Bu yeni sözleşme ile birlikte Nelsson'un maaşı 900 bin Euro'dan 1.3 milyon Euro seviyesine çıkacak.

SERBEST KALMA FİYATI 30 MİLYON EURO OLDU

Ancak en dikkat çeken madde, Nelsson'un serbest kalma fiyatının 25 milyon Euro'dan 30 milyon Euro'ya çıkarılması oldu. Victor Nelsson, 2021 yılında Kopenhag'dan 7 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. İki sene içinde Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla değerini artırarak transfer piyasasındaki değerini 19 milyon Euro'ya çıkardı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 11 maçta görev alan Nelsson, 892 dakika sahada kaldı. Galatasaray taraftarları, Victor Nelsson'un takımda kalması ve sözleşmesinin uzatılması haberini büyük bir memnuniyetle karşıladı. Galatasaray yönetimi ise bu anlaşmayla takımın savunma hattını güçlendirmeye ve önemli bir oyuncuyu kadroda tutmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri