Dev pitonun içinden çıkanlar şoke etti! Midesinden öyle bir canlı çıktı ki... Uzmanların bile dile tutuldu

Vahşi doğada yaşam mücadelesi zaman zaman acımasız olabiliyor. Dünyanın en büyük sürüngeni olan piton bu sefer dişli bir rakibini yendi. 5,5 metrelik Birmanya pitonunun midesinden öyle bir canlı çıktı ki... Uzmanların bile dili tutuldu.

Yılanların genelde etçil beslendiği herkes tarafından bilinmekte. Zaman zaman kendi türlerini de yiyen yılanlar bazen boyundan büyük avları yutabiliyor. Gelen son görüntüler ise tam buna örnek oldu. Dev pitonun içinden çıkanlar şoke etti. Midesinden öyle bir canlı çıktı ki... Uzmanların bile dili tutuldu. Görünce gözlerinize inanamayacaksınız!

DEV PİTONUN İÇİNDEN ÖYLE BİR CANLI ÇIKTI Kİ...

Yılanların en büyük türü olan pitonlar önüne gelen her şeyi yiyebilmekte. Pitonlara ait bazı dehşet görüntüler ise sosyal medyadan paylaşılmaya devam ediliyor.

Son paylaşım ise sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. 5,5 metrelik Birmanya pitonunun içinden çıkanlar şoke etti. Kimse gözlerine inanamadı.

UZMANLARIN BİLE DİLE TUTULDU

Dev hayvanın karnından bütün olarak 1,5 metre büyüklüğündeki bir timsah çıkarıldı. Dev pitonun midesinden çıkan timsah uzmanları bile şoke etti.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Midesinden 450 parça metal çıkarıldı! Çivi, somun, cıvata...

Güncel Haberleri