Demirtaş'tan gençlere seçim çağrısı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri içine sayılı günler kaldı. Gençlere 'değişimin anahtarı sende' diyerek seslenen Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Yurt dışına gitme, sandığa git lütfen" çağrısında bulundu.

13. Cumhurbaşkanı'nın belirleneceği 14 Mayıs günü 4 cumhurbaşkanı adayının gireceği seçimlerde toplamda 60 milyon kişinin oy kullanacağı düşünülüyor.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gençlere "sandığa git" çağrısı yaptı. Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Yurt dışına gitme genç arkadaşım, sandığa git lütfen. Çünkü değişim anahtarı sende. Bunu hırsızlar da biliyor ve sendeki o anahtarın peşindeler ama sen ne yapacağını bilirsin. Sana güveniyorum."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri