Babacan'dan Davos'ta üst düzey temaslar

DEVA Partisi lideri Babacan, Türkiye’den tek siyasetçi olarak davet edildiği Davos’ta üst düzey temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Babacan; Arnavutluk, Hırvatistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Kosova başbakanları ve Sırbistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda temaslarını sürdürüyor. Arnavutluk, Hırvatistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Kosova başbakanları ve Sırbistan Cumhurbaşkanı ile Balkanlar’daki gelişmeleri değerlendiren Babacan, temaslarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Babacan paylaşımına "Davos Zirvesi’nde Arnavutluk, Hırvatistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Kosova başbakanları ve Sırbistan Cumhurbaşkanı ile Balkanlar’daki gelişmeleri değerlendirdik. Batı Balkan ülkelerinin Avrupa ve Avrupa-Atlantik kurumlarına entegrasyonunu önemsiyor ve bu ülkeleri destekliyoruz." notunu düştü.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Babacan İspanya basınına konuştu: Seçim bölgeleri için de ortak aday belirleyeceğiz
Babacan, Refik Anadol'un sergisini ziyaret etti: Gurur verici
Babacan Davos'ta jeopolitik sorunlara değindi: Merkez bankaları önlem almazsa ortada dünya kalmayacak

Güncel Haberleri