Acil serviste silahlarını konuşturdular: Devlet hastanesi savaş alanı oldu!

İzmir'de bir devlet hastanesinde iki taraf arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma çıktı. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken olay anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şiddet sarmalı içinde olan Türkiye'de silahlar bu kez İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde konuştu. Hastanenin acil bölümünde meydana gelen olayda iddiaya göre taraflar arasında çıkan sözlü tartışma yerini kavgaya bıraktı.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeyle acil bölümüne kaldırıldı.

YAŞANANLAR KAMERADA

İzmir Çevirme Radar tarafından yapılan bir paylaşımda, hastanenin acil servis girişinde bir çok kez ateş edildiği ve çığlık seslerinin yükseldiği görüntüler yer aldı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri