2.000 TL ikramiye alan emeklilere AK Parti'den 5.000 lira müjdesi! İki bakanlık resmen harekete geçti... Tarihe dikkat

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Giresun İl Başkanlığı’nda düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’ toplantısına katılarak bir konuşma yaptı...

Giresun'da gerçekleşen 'Şehir Buluşmaları' toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceği konusundaki iddialar hakkında bilgi verdi. Dağ, konu üzerindeki çalışmaların sürdüğünü ve sonucun kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Hamza Dağ, kongre sürecinin yanı sıra yerel seçim hazırlıklarının da başladığını duyurdu. Partinin "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" vizyonuyla hareket ettiğini vurguladı. Dağ, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana aynı heyecanla ilerlediğini ve Türkiye'nin daha iyi bir geleceği için çalıştığını ifade etti.

ANA MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Hamza Dağ, konuşmasında ana muhalefet partisine de değindi. Muhalefetin güçlü bir rakip oluşturamadığına dikkat çeken Dağ, özellikle CHP'nin kongrelerinin kavga ile geçtiğini belirtti. Dağ, bu kavgaların temel sebebinin koltuk kapma olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri