Gomez'in yedek oturması Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'ün, EURO 2016'da Mario Gomez'e yeteri kadar forma şansı vermemesi, Siyah-Beyazlıların elini güçlendiriyor.

Forvet transferi yapmak için Mario Gomez'in kararını bekleyen Beşiktaş yönetimi, Alman golcüye ay sonuna kadar süre vermişti. Beşiktaş ile olan opsiyonunu uzatmadan EURO 2016'ya giden ve kararını şampiyona sonrası vereceğini söyleyen Gomez'in bu tavrına karşılık ay sonuna kadar süre veren yönetim işler yolunda giderse forvet transferine ihtiyaç duymayacak.

İKİ MAÇTA DA YEDEK OTURDU

Şampiyonaya giderken burada oynayıp yıldızını daha da parlatacağını ve birçok teklifler alacağını düşünen Gomez, ilk iki maçta yedek kalınca beklediği patlamayı ve piyasayı henüz yapamadı. Avrupa'nın dev kulüplerinden teklifler geleceğini umut eden Gomez'in milli takımda oynamaması, hem golcü oyuncu hem de Fiorentina karşısında Beşiktaş'ın elini güçlendiren bir gelişme oluyor.

Siyah-Beyazlı yönetim yine de bu ayın sonundan itibaren forvet transferi için daha somut adımlar atmaya kesin kararlı.

Beşiktaş ile geçen sezon müthiş bir performans gösteren ve Süper Lig'de şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman forvet transferi ile alakalı yaptığı açıklamada, 'Şu an tamamıyla Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre oldum ve transfer düşünmüyorum. Ama Beşiktaş ile çok güzel, müthiş bir sezon geçirdim ve orayı çok seviyorum' ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fikret Orman, Bilic'in Atiba teklifini reddetmiş
Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez kararını verdi
Serdar Kurtuluş Bursaspor ile el sıkıştı

Spor Haberleri