Göksenin Köksal: Tüm taraftarlara saygım sonsuz

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasında oynanan derbi sonrası yaptığı hareketle gündeme gelen Göksenin Köksal, 'Teknik faulde beni yanlış anladılar. Benim tüm taraftarlara saygım sonsuz. Kötü niyetim olmadan elimle 3 yaptım' dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasında oynanan derbi sonrası yaptığı hareketle gündeme gelen Göksenin Köksal, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Köksal;  'Teknik faulde beni yanlış anladılar. Benim tüm taraftarlara saygım sonsuz. Kötü niyetim olmadan elimle 3 yaptım' açıklamalarında bulundu.

İşte Göksenin Köksal'ın açıklamaları;

Öncelikle geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisiydi. Biz burada Fenerbahçe’yi farklı bir şekilde yenmiştik.

‘Talihsiz bir olay yaşadım’

Oraya da kazanmaya gitmiştik, ancak talihsiz bir olay yaşadım. Beni yanlış anladılar. Benim Fenerbahçe dahil bütün taraftarlara saygım sonsuz. Gerek ailemden gerek Galatasaray’dan gördüğüm terbiyeyle hiçbir şekilde kötü bir niyetim olmadan, her maçta yaptığım gibi attığım 3’lük sonrası elimle 3 işareti yaptım.

'Tüm taraftarlara saygım sonsuz'

‘Hiçbir kötü niyetim yoktu o hareketi yaparken’

Hiçbir kötü niyetim yoktu tekrar söylüyorum. Görüntüleri tekrar izlerseniz hiçbir şekilde ağzımdan kötü bir kelime çıkmadığını da görürsünüz. Yanlış anlaşılma olmuş, sağlık olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaraylı oyuncudan Fenerbahçe'ye 'edep' göndermesi
Ömer Yalçınkaya: Göksenin Köksal sadece seyirciye dönüp bakmıştır
Ergin Ataman: Göksenin Köksal tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur

Spor Haberleri