Gökhan Gönül'ün kanlı forması müzeden kaldırıldı

Transferde yılın bombasını patlatarak Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül'e sarı lacivertlilerden bir şok daha geldi.

Karşılıklı yaşanan demeç savaşlarının ardından ezeli rakip Beşiktaş'a 4 yıllık imza atan Gökhan Gönül'ün Benfica maçından kalan kanlı forması Fenerbahçe müzesinden taraftarların isteğiyle kaldırıldı.

FENERBAHÇE FORMAYI MÜZEDEN KALDIRDI

2 Mayıs 2013 tarihinde UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Benfica karşılaşmasında yüzüne aldığı darbe sonrası kanlar içinde kalan Gökhan'ın Fenerbahçe müzesine koyulan kanlı forması gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.

Beşiktaş'a imza attıktan sonra yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe taraftarı ve Fenerbahçe' kelimelerini kullanmaması ve bu yüzden taraftarlar tarafından yoğun tepki alması nedeniyle sarı lacivertli kulüp Gökhan'ın müzedeki kanlı formasını kaldırma kararı aldı.

Forma olduğu ve olmadığı kareler yan yana / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe hazırlık maçında İran takımına farklı yenildi
Fenerbahçe Van der Wiel'i bu akşam İstanbul'a getiriyor
Gomez Fiorentina kampına çağrıldı

Spor Haberleri