Gökhan Gönül EURO 2016'dan döner dönmez imzayı atıyor

30 Haziran'da Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'ün, EURO 2016 sonrası Beşiktaş'a imza atacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mali genel kurulda milli sağ bekle ilgili "Gökhan, 3 milyon 550 bin euroya yakın para istedi. Bu ücreti Fenerbahçe artık veremez. Anlaşma sağlanamadı" ifadesini kullanmıştı.

Gökhan Gönül ile geçen sezonun devre arasında iyi niyet sözleşmesi imzalayan ve söz alan Kartal ise son gelişmelerin ardından geri sayıma geçti.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe ile henüz anlaşamayan ve şu an Milli Takım kampında bulunan yıldız oyuncunun EURO 2016 dönüşü Siyah-Beyazlı takıma imza atacağı belirtildi. Gökhan'ın istediği her şartı yerine getiren Beşiktaş'ın 3 yıl için 9 milyon euro teklif ettiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin sunduğu paradan (yıllık 2 milyon 250 bin euro) 750 bin euro daha fazla öneren Kartal'ın bu teklifine sıcak bakan Gönül'ün Milli Takım kampında arkadaşlarına kesin bir şey söylemese de "Bu son transferim, geleceğimi düşünmem lazım" dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mario Gomez model sevgilisi Carina Wanzung ile evleniyor
Beşiktaş kaleci ve stoper takviyesi için harekete geçti

Spor Haberleri